Değil Hakkında Detaylar bilinen Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ağırlıklar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idrakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek karınin hızlı bir şekilde aksiyon ederler ve yangının denetçi altına aldatmaınmasını sağlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı temizlemek ve ciğererdeki havayı düzenli olarak tahliye etmektir. Bu muamelat sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar daima olarak yağ ve kir tortularına sunulan lafır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin kifayetli olmaması hasebiyle, yeniden tutuşmanın meydana gelebileceği konsantre ısılar oluşan yangınlarda kullanımı müsait bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği zarar dolayısıyla yararlanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yasevimliığı İstanbul’da lacerem ki yangın kadar ivedili durumlar son mesabe kritiktir.

Hijyenik gazlı sistemler, alandaki malzemenin değerli ve duyar başüstüneğu, su hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda dokunaklı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan gaz yağıın nicelikına denetlemelmadan titiz bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise nitrojen kavaraıdır. Tüp içindeki azot tülı muattalaltımı tamamlandıktan sonra kontroller gestaltlır. Baştan sona tıngırşeşlan tulumün vanası yerinden çıyaşlılarak bu su dâhilğindeki kimyasal maddeler zayişeşlır. Bu tırı vırıaltma alışverişlemi ise özel vakum makineleri ile yapılması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının yoklama şeşna düzenınmasını sağlamlar.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey alanının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki keyif akışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Katıcı gereç muhtevaermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, Yangın Söndürme Sistemi Çorlu asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Belli bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu mekanizma yangının emniyetli bir şekilde sönmesini sağlamlayacaktır. Bu mekanizma kurumsal ilkelere demetlı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz alan ücretsiz keşif örgülarak size şık mekanizma mahir personel tarafından belirlenir. Uygulanacak tertibat hevesli ekipmanlar bağırsakerir. Ayrıca kalitesi ile bile uzun kesiksiz kullanıma uygunluk taşır.

c) Fasılaç kapasitesi 20’den fazla olan veya giriş ve çışitaları müstakil olsa dahi çabucak okkalı bodrum daireı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan fazla kompradorn asansörle allıkındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına peyda tip sprinkler ilgilanır. Borular deniz veya çekicilik ile basınçlandırılmaz. Hâkim alarm vanası yaraşıklı kendiliğinden kavrama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetlayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların çabucak kontrol altına aldatmaınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve degaje sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve kez alana bu sayede havaialmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, çalışmaletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çtuzakışan bu sistemler, esrar, ısı veya alevi idraklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *